Friday, 4 May 2012

thanks . sayang korang sangat-sangat

hola-hola-hola . hah ! nampak tak kat situ ? err kat sini ? whatever lah kat mana-mana pun . aku happy sekarang kan ? hah , jangan macam-macam . aku happy sebab baru je lepas baik demam . mau tak happy nya aku . seksa aku dibuat nya . susah nak bergerak aktif , nak buat tu , nak buat ni . everything tersekat . sampai nak makan pun tak selera . terpaksa dengar orang maki hamun suruh makan nasi and ubat . haha . padan muka korang . suruh la macam mana pun , aku tetap takkan makan . kan dah susah kan diri sendiri . apa-apa pun aku nak ucap thanks at korang sebab sudi jaga time aku demam . especially budak-budak bilik aku "solehah 3", yana , dila , ira dan yang lain-lain . thanks sebab korang tak suka tengok aku macam tu . haha terharu gila aku time tu . nak menangis . serius aku tak tipu . aku dah menangis time korang sedar aku demam . haha . poyo amat aku . lagi-lagi time korang back up aku bila kene marah dengan cikgu sebab nampak aku asyik tidur je dalam kelas . dah memang betul . aku bukan saja-saja nak tidur dalam kelas . aku sakit kepala sangat-sangat . sekarang ni , dahi aku dah lebam sebab tiga orang picit kan kepala aku . haha nampak sangat korang sayang aku gila-gila . aku pun sayang korang gila-gila . takpe orang kata ada ubi , ada batas , ada hari , boleh balas . nanti bila korang pula tak sihat , insyaallah aku akan jaga korang pula ye . thanks korang . apa yang korang bagi semua tu memang aku hargai sangat-sangat . love you all . mmmuuuaaahhhh !!!

No comments:

Post a Comment