Thursday, 14 June 2012

uuuurrrgggghhhh !!!! ooopppsss !!! maaf deh . aku penat setelah seminggu stay at asrama ni . hahaha tapi sok hari jumaat dah nak balik walaupun just 2 hari je . tapi tak bermakna aku penat rindu dia . dengan adanya rindu yang tak sanggup nak ku tahan aku buatlah something yang boleh mengembirakan aku . nak tengok ?? jap eh ... tengok at bawah ni ....

memang cinta aku untuk dia je , tak ada yang lain

harap-harap kekal . amin

hana + nazren = hanazren

itu je yang aku dapat buat untuk diri aku sendiri . kalau dia tengok aku harap dia suka . sebab aku buat ni tulus ikhlas dari hati aku . i love you honey <3 <3 MUHAMMAD NAZREN BIN RAZALI

No comments:

Post a Comment